“Voor het vastleggen van mooie momenten”

Mijn naam is Byonda Kroon-Dautzenberg.

Met mijn man en twee kinderen wonen wij in Maassluis, Zuid-Holland, waar tevens mijn huiselijke fotostudio aanwezig is.

Ik ben portretfotografe gespecialiseerd in het vastleggen van bijzondere momenten in het leven.

Mijn passie voor fotograferen is begonnen met de analoge camera van mijn vader. De aanschaf van een digitale compactcamera zorgde voor menig frustratiemoment in het niet krijgen van een gewenst fotoresultaat. Toen ik de trotse bezitster van mijn eerste digitale spiegelreflexcamera werd, ging eindelijk de wereld echt voor mij open. Dat heeft ertoe geleid dat ik, naast mijn werk in het basisonderwijs, mijn fotografievaardigheden ben gaan vergroten door cursussen te gaan volgen. De honger naar meer bleef, vandaar dat de opleiding tot vakfotograaf een logische vervolgstap was. In 2014 heb ik mijn diploma mogen ontvangen. Vakbekwaam kon ik naast mijn vaste baan een, inmiddels betaalde, hobby uitvoeren. Ik zeg kon, want de combinatie vast werk op een basisschool, foto-opdrachten en mijn gezin was geen succes meer. Vandaar dat ik, na ruim 20 jaar, met pijn in mijn hart, in 2016 afscheid heb genomen van het basisonderwijs om mij volledig te kunnen focussen op de fotografie.

Byonda-Kroon-Fotografie-Maassluis-Zuid-Holland-portretfotograaf-Clingendael

Mijn motto is: het vastleggen van mooie momenten.

Mooie momenten komen we allemaal tegen in ons leven. Onze social media staat er vol mee. Maar hoe gaaf is het om een mooi moment groot aan de muur te hebben hangen? Of verwerkt te hebben in een fotoalbum? Of om cadeau te geven aan een dierbare?

Het boeken van een professionele fotograaf is een investering met een aandenken voor eeuwig. Een aandenken in beelden, maar ook de unieke beleving van het meemaken van een fotoshoot.

Dat begint al bij het contact wat wij vooraf hebben, waarin wensen uitgesproken kunnen worden en ik de mogelijkheden in aan kan geven. In principe werk ik vanuit mijn huiselijke studio, maar desgewenst kunnen we ook op een (buiten) locatie afspreken.

Ook ontvang je een schrijven met tips ter voorbereiding. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk.

Ik investeer in achtergronden, kleding en attributen (props) die passen bij het soort fotoshoot en mijn stijl. Hier maken we samen een keuze in, zodat je tijdens de shoot alleen maar hoeft te genieten.

Na de shoot hebben we een contactmoment om de serie te bekijken. Tijdens dit moment kan ik ook adviezen geven over fotoproducten, zodat anderen straks ook mee mogen genieten van dat mooie beeld boven de bank.

Mocht je na het kijken van mijn gallery enthousiast zijn geworden, neem vrijblijvend contact met me op over het mooie moment wat jij vastgelegd zou willen hebben.

P.J. Troelstraweg 153
3144 CW Maassluis

info@byondakroonfotografie.nl

06-25296134

KvK nummer: 55456707
BTW-ID: NL002028234B09

Volg mij op