Schoolfotografie

Met mijn collega fotografe Jacquelien van Helden van FotoHelden, verzorgen wij al een aantal jaar de schoolfoto’s op basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

We maken het bekende schoolportret, in combinatie met moderne achtergronden en laten de kinderen hedendaagse poses aannemen.

Naast het individuele portret maken we ook een gezinsportret. Tevens bieden wij de service dat het (nog) niet-schoolgaande kind na schooltijd ook gefotografeerd kan worden. Om het fotopakket compleet te maken, maken we van elke groep een groepsfoto. En als verrassing voor de schoolverlaters maken we wat speciaals van de afscheidsfoto groep 8.

Het personeel mag natuurlijk ook gefotografeerd worden, zowel individueel als in teamverband.

Wij beschikken over verschillende achtergronden, zodat scholen voldoende keuze hebben. Verder verzorgen wij digitale informatiebrieven voor ouders met tips ter voorbereiding en afwikkeling, zodat scholen zo min mogelijk belast worden met de schoolfotografiedag(en).

Als de beelden u aanspreken, dan maken we graag een afspraak om kennis met elkaar te maken en geheel vrijblijvend de mogelijkheden te komen bespreken.

info@byondakroonfotografie.nl

06-25296134

Volg mij op