Cakesmash

En dan heeft je zoon of dochter bijna de mijlpaal van 1 jaar bereikt!

Ik zeg bijna, want vanaf de 10e / 11e maand is het het juiste moment om een cakesmash fotoshoot in de studio te doen. Het mooiste is als jullie zoon of dochter zelfstandig kan zitten.

Eigenlijk is deze shoot een drie-in-één. Het eerste moment wat ik vastleg is de bijna jarige met een aantal attributen, eventueel in zijn of haar feestoutfit. Het tweede moment is het smashen van de cake. Het derde moment is het badderen.

Mocht de voorkeur niet gaan naar een cakesmash fotoshoot, dan kunnen we er ook een fruit fotoshoot van maken. En misschien heb je zelf wel een ander idee, laat mij het weten, dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze

Van te voren zullen we overleggen over kleurgebruik op de grote cupcake, kleding en de setting. In de studio is kleding aanwezig waar gebruik van gemaakt mag worden.

Jullie ontvangen een schrijven ter voorbereiding, ik bestel de grote cupcake en zorg ervoor dat mijn huiselijke studio alles omvat om er een feestje van te kunnen maken.

Ook als jouw kindje een voedselallergie heeft kunnen we van deze mijlpaal een blijvende herinnering maken, want daar zijn oplossingen voor. Tijdens ons contactmoment bespreken we dit uitgebreid.

Na de cakesmash fotoshoot maken we een afspraak om de door mij geselecteerde beelden te (komen) bekijken. De serie bestaat uit 20 tot 25 beelden. Jullie kunnen dan aangeven welke beelden jullie willen ontvangen die bij de fotoshoot inbegrepen zijn.

Natuurlijk staat het jullie vrij om eventuele andere beelden of fotoproducten na te bestellen.

Pakketinformatie

Wat houdt de cakesmash precies in?

  • Ter voorbereiding tips en afstemming van de wensen.
  • Gebruik van mijn creativiteit en attributen.
  • De grote cupcake.
  • Een shoot die maximaal 1,5 uur duurt.
  • Nabewerking van de gemaakte beelden.
  • Het krijgen van 5 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie, die je zelf uit mag kiezen.
  • Nabestelmogelijkheden.

De kosten van een cakesmash zijn €249,=.

info@byondakroonfotografie.nl

06-25296134

Volg mij op