Zwangerschap

Op het moment dat je dit leest, mag ik jullie feliciteren met jullie zwangerschap. Gefeliciteerd!

Dit mooie moment kan het beste vastgelegd worden tussen de 31 en 35 weken van de zwangerschap. Dan is jouw buik op haar mooist.

Alle zwangerschapsfotografie vindt plaats in mijn huiselijke studio, maar kan desgewenst ook op locatie plaatsvinden. Denk aan het strand of het bos. Maar misschien hebben jullie wel een geschikte binnen locatie in gedachten.

Ik heb speciale jurken en tops voor deze shoot, die gebruikt mogen worden. Natuurlijk staat het je ook vrij om eigen kleding mee te nemen.

Werkwijze

Tijdens de shoot zullen er beelden van jou, beelden samen met jouw partner en eventueel beelden met broertjes en/of zusjes gemaakt worden. We lassen een omkleedmoment in, zodat we niet alleen in poses, maar ook in kledingstijl variatie krijgen. Tijdens het contactmoment vóór de fotoshoot bespreken we deze zaken.

Na de fotoshoot maken we een afspraak om de door mij geselecteerde beelden te (komen) bekijken. De serie bestaat uit 20 tot 25 beelden. Jullie kunnen dan aangeven welke beelden jullie willen ontvangen die bij de fotoshoot inbegrepen zijn.

Natuurlijk staat het jullie vrij om eventuele andere beelden of fotoproducten na te bestellen.

Pakketinformatie

Wat houdt zwangerschapsfotografie precies in?

  • Ter voorbereiding tips en afstemming van de wensen.
  • Gebruik van mijn creativiteit en kleding.
  • Een shoot die maximaal 1,5 uur duurt.
  • Nabewerking van de gemaakte beelden.
  • Het krijgen van 5 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie, die je zelf uit mag kiezen.
  • Nabestelmogelijkheden.

De kosten van een zwangerschapsfotoshoot zijn €195,=.

Om deze periode compleet te maken boek je natuurlijk de newbornfotoshoot erbij. Dan krijg je tevens een korting van €25,= op deze fotoshoot.

info@byondakroonfotografie.nl

06-25296134

Volg mij op