Newborn

En dan is jullie baby geboren en is het tijd voor newbornfotografie, omdat deze fase snel voorbijgaat en de herinneringen in beeld blijvend zullen zijn.

Het mooiste moment om een pasgeborene vast te leggen is tijdens de eerste 14 dagen. De baby slaapt dan nog veel en kan nog houdingen aannemen, zoals hij of zij dat in de buik ook deed. Het is geen probleem als jullie kindje al iets ouder is, want ook dan kunnen er mooie beelden gemaakt worden. Het kan dan wel gebeuren dat jullie kindje meer wakker is en misschien niet meer de houdingen van vóór de geboorte aanneemt.

Werkwijze

De newbornfotoshoot vindt plaats in mijn extra verwarmde huiselijke studio. Daar zullen een aantal settings klaarliggen. Kleding, mutsjes, haarbandjes, manden, kistjes, kleedjes en achtergronden zijn per kleur op elkaar afgestemd. Ik fotografeer de pasgeborene in props, zoals een kistje of houten trog en daarnaast worden er beelden gemaakt liggend op de beanbag. Natuurlijk kunnen jullie als kersverse ouders ook samen met jullie kindje geportretteerd worden. En om een plaatje compleet te maken zijn broertjes en/of zusjes ook welkom.

Er zijn dus veel mogelijkheden tijdens newbornfotografie, vandaar dat ik vooraf contact met jullie heb over kleuren, wie er gefotografeerd zullen gaan worden en eventuele persoonlijke wensen.

Een newbornfotoshoot is een langere shoot, doordat we het ritme van de pasgeborene aanhouden en de shoot rustig plaats zal vinden. We nemen alle tijd om jullie kindje in slaap te wiegen, te troosten bij verdriet en te voeden als het honger heeft. Vandaar dat ik tot 3,5 uur reserveer voor deze fotoshoot.

Na de fotoshoot maken we een afspraak om de door mij geselecteerde beelden te (komen) bekijken. De serie bestaat uit 20 tot 25 beelden. Jullie kunnen dan aangeven welke beelden jullie willen ontvangen die bij de fotoshoot inbegrepen zijn.

Natuurlijk staat het jullie vrij om eventuele andere beelden of fotoproducten na te bestellen.

Pakketinformatie

Wat houdt newbornfotografie precies in?

  • Ter voorbereiding tips en afstemming van de wensen.
  • Gebruik van mijn creativiteit en attributen.
  • Een shoot die maximaal 3,5 uur duurt.
  • Nabewerking van de gemaakte beelden.
  • Het krijgen van 5 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie, die je zelf uit mag kiezen.
  • Nabestelmogelijkheden.

De kosten van een newbornfotoshoot zijn €249,=.

Hoe mooi is het om jouw zwangerschap ook vastgelegd te hebben? Om deze periode compleet te maken krijg je een korting van €25,= op de newbornshoot als je de zwangerschaps- èn newbornshoot tegelijk bij mij boekt.

info@byondakroonfotografie.nl

06-25296134

Volg mij op